Nieuws, 31 december 2020

2020 / 2021

De laatste dag in 2020….
Voor mij persoonlijk heeft de corona crisis gelukkig geen nadelige gevolgen gehad. Daar ben ik enorm dankbaar voor.

Muzikaal gezien heb ik wederom een erg tof jaar achter de rug waarin ik 3 nieuwe songs heb kunnen uitbrengen: CENTRE OF GRAVITY, JULI ’47 en MOVE.
Zo ontzettend veel plezier aan beleefd om deze te maken en daarbij erg trots op het resultaat 🙂

Naast de 3 eigen nummers heb ik ook de remake uitgebracht van ALS DE DAG VAN TOEN waar echt massaal positief op is gereageerd!

Die zag ik dus écht niet aankomen…. Werkelijk ‘Jan en alleman’ kwamen bovendrijven en gingen het nummer massaal delen en heb er zoveel positieve reacties op gehad. Een enorm leuke ervaring! Dank allen daarvoor.

Inmiddels ben ik bezig om via de ‘BUMA/STEMRA’ toestemming te verkrijgen om ALS DE DAG VAN TOEN ook op Spotify te mogen zetten en dus als ‘echte single’ te kunnen releasen. Dat is nog even spannend want ik moet ook toestemming hebben van de Duitse zanger Reinhard Mey die het nummer heeft geschreven. Verder wil ik nog een aantal covers uitbrengen maar ook daarbij is het afwachten of ik toestemming ga krijgen. We gaan het zien of dit allemaal gaat lukken!

Verder heb ik dit jaar ook weer 3 videoclips gemaakt, voor MOVE, TIME WILL CHANGE en ALS DE DAG VAN TOEN. Het blijft enorm leuk om naast het componeren van nummers óók zelf de videoclips te maken. Ook daar gaan we zéker mee door!

En dan nu 2021!
Ik heb er zin in! We zijn weer bezig met wat nieuwe tracks. Boordevol nieuwe plannen en ideeën. Oude demo’s opnieuw inzingen en uitbrengen. Nieuwe songs, video’s etc.We zullen zien wat ervan terecht gaat komen.

In ieder geval wil ik via deze weg iedereen bedanken die mij steunt, luistert, beoordeeld en eerlijk is.
Ik maak muziek en video’s in eerste instantie puur voor mijzelf omdat het creatieve proces mij heel gelukkig maakt. Als men daar dan ook nog leuk op reageert is dat uiteraard helemaal te gek!

In ieder geval wens ik iedereen het allerbeste voor 2021!

Privacy Verklaring
Copyright © 2021 R. Koning