Nieuws, 10 december 2022

4 Tracks uit 1993 wereldwijd uitgebracht op dubbel CD van Future World Orchestra!

Leuk (en voor mij fantastisch) nieuws !
Heeel lang geleden toen ik nog ‘jong en wild’ was heb ik in 1988 én 1993 met componist/producer Robert Pot (1 van 2 leden van de succesvolle 80-ties band FUTURE WORLD ORCHESTRA) zeven tracks opgenomen. Eerst zouden we verder gaan als duo onder de naam ‘FUTURE WORLD’. Uiteindelijk werd dit de naam ‘THAT’S IT! (zoals je ziet compleet mét George Michael kapsel)…. Helaas was het destijds niet gelukt om deze op plaat uit brengen.
Wel heb ik de betreffende demo-versies in 1994 zelf op een CD gezet met de titel ‘Seven Songs of 94’.

Nu, bijna 30 jaar later na de laatste opname is het dan toch een feit!
Robert Pot heeft op 10 december 2022 de twee succesvolle albums MISSION COMPLETED en TURNING POINT alsnog uitgebracht als dubbel-CD met daarop totaal 14 extra bonus tracks. Dat is 40 jaar na de release van de Vinyl LP ‘Turning Point’.
Hij belde mij een aantal weken terug op met het leuke nieuws dat hij graag 4 van onze laatste tracks uit 1993 daar op wilde zetten en of ik daarmee akkoord ging.
Nou, wat denk jezelf??

Op 10 december kwam dan eindelijk het dubbel-CD-album uit met daarop de 4 tracks ‘Desire (Caribbean Edit)’, ‘I Love You So’, ‘In A Lifetime’ & ‘Is It Really True’.
Deze betreffende tracks staan op het album ‘Turning Point’. Dit dubbel-album os nu werelwijd uitgebracht en de vraag was enorm in de voorverkoop!

Mijn kerst kan niet meer stuk 🙂

Voor het bestellen van de dubbel CD, ga naar: https://futureworldorchestra.com

Beluister de nummers op Spotify via de infopagina over ‘Turning Point’.

Future World Orchestra featuring Rob Koning
Future World Orchestra featuring Rob Koning