Nieuws, 3 april 2021

Social Media

Ik heb besloten om vanaf heden te stoppen met een aantal ‘Social Media’ platforms voor het posten van muziek, video’s ed.

De huidige accounts van Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn zullen binnen 2 weken verwijderd worden (of zijn inmiddels verwijderd.)

Op Spotify, YouTube, Soundcloud, Apple Music en allerlei buitenlandse streamingdiensten zal ik nieuwe toekomstige muzikale projecten blijven plaatsen.

Via een (besloten) ‘promotie’ Facebook Pagina ga ik via de advertentie-tool mijn muziek verder promoten. Als test heb ik deze manier van promoten gebruikt voor de tracks (en video’s) van MOVE en ON THE OUTSIDE en dat heeft wereldwijd een enorm bereik gehad.

Het plaatsen van content op de gebruikelijke platforms van Facebook, Instagram en Twitter voegt voor mij niet echt iets toe heb ik gemerkt. Eigenlijk is het steeds overal hetzelfde plaatsen en voelt inmiddels een beetje naar ‘bevestiging zoeken’ en van dat gevoel wil ik af.
Het beperken van het in mijn ogen overmatige gebruik van mijn mobiel speelt daar ook een rol in. Het steeds checken of er al ‘likes’ zijn gegeven voelt niet goed en maakt me onrustig.

Echter, als ik mijn muziek wil laten horen heb ik bepaalde platforms tóch nodig en dus is deze beperking in mijn ogen een mooie oplossing.

Uiteraard ben ik alle ‘volgers’ heel dankbaar die de afgelopen jaren veel positieve reacties hebben geplaatst wat ik echt enorm waardeer.

Vind je het leuk om mij toch te blijven volgen kun je natuurlijk deze website bezoeken en/of je abonneren op de kanalen van Spotify, YouTube, Soundcloud & Apple Music.

Privacy Verklaring
Copyright © 2021 R. Koning