Nieuws, 4 januari 2023

Nieuwe plannen voor 2023

In eerste instantie had ik halverwege 2022 het webdesign gebeuren weer opgepakt en was van plan wederom een eigen bedrijf op te starten voor het bouwen van websites, webshops, etc.

Nadat ik de website voor Santulana Sieraden had afgerond kwam ik (eigenlijk wederom) tot de conclusie dat ik dit niet meer wil! De druk van het in opdracht werken voor een ander is me wéér te veel geworden en geeft mij niet de energie die ik nodig heb. Het kost me enorm veel energie maar levert tegelijkertijd teveel stress op.

De passie ligt gewoon bij het maken van muziek en daar wil ik alleen nog mijn focus op leggen. Dit is wat ik écht leuk vind en waar ik dan ook zelf alle regie over heb zonder rekening te hoeven houden met iemand anders. Dat geeft mij de vrijheid in creativiteit die ik nodig heb.
Daarnaast is het hele grafische gebeuren, het maken van videoclips ed. ‘de kers op de taart’ die het gehele plaatje voor mij compleet maakt.

In 2022 heb ik eigenlijk alleen maar de track EINZELGANGER uitgebracht. Nu we in 2023 zijn beland ga ik lekker verder met het ontwikkelen van alle plannen die ik heb.

Tot zover een eerste bericht in 2023, maar er komen voor mij weer leuke dingen aan!