Privacyreglement

ROB KONING – WEBDESIGN | VORMGEVING | FOTOGRAFIE | MUZIEK

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG”) is een wet die bedoeld is om de privacy van personen te beschermen. De AVG staat het gebruik van persoonsgegevens door derden onder voorwaarden toe. Zo moet (onder meer) duidelijk zijn wie welke persoonsgegevens verwerkt en met welk doel. 

De diensten die ik eventueel aanbied zijn:

  • Het ontwikkelen van een website op aanvraag.
  • Het ontwerpen van allerlei grafische vormgeving in de vorm van logo;s, visitekaartjes, flyers, social-media banners, huisstijl, cd hoezen, etc.
  • Het maken van foto’s bedoeld voor op de aangevraagde website.
  • Het maken van foto’s op aanvraag voor allerlei andere doeleinden.

Ik verwerk persoonsgegevens op een zorgvuldige manier, uitsluitend overeenkomstig de wet en dit privacyreglement.

Dit privacyreglement geeft de wijze aan op welke manier ik met persoonsgegevens omga.  

Verwerking van persoonsgegevens
Ik verwerk de persoonsgegevens die je via email aan mij hebt verstrekt.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
Rob Koning ‘Webdesign | Vormgeving | Fotografie | Muziek’ heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over personen die minderjarig zijn, tenzij er uitdrukkelijke toestemming is gegeven door één van de Ouder(s), Verzorger(s) en/of Voogd(en). Ik kan echter niet controleren of iemand minderjarig is.
Ik raad Ouder(s), Verzorger(s) of Voogd(en) dan ook aan betrokken te zijn bij alle online activiteiten van hun kinderen om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zónder ouderlijke toestemming. Als u van mening bent  dat ik zonder toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld van een minderjarige, neemt u dan z.s.m. contact met mij op via robkoning.nl@gmail.com.
Ik zal ervoor zorgen dat deze gegevens dan per direct worden verwijderd uit mijn administratie.

Doel en grondslag van verwerking persoonsgegevens
Rob Koning ‘Webdesign | Vormgeving | Fotografie | Muziek’ verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Om contact te kunnen opnemen via e-mail of telefoon.

 

Doorgifte persoonsgegevens aan derden 
Rob Koning ‘Webdesign | Vormgeving | Fotografie | Muziek’
geeft geen gegevens zonder toestemming door aan derden.

Dit zal uitsluitend in uitzondering gebeuren als ik daartoe wettelijk verplicht wordt gesteld. Ook zullen je gegevens overigens nooit aan andere organisaties en/of bedrijven worden verstrekt die dit voor commerciële of andere doeleinden willen gebruiken.

Beveiliging Persoonsgegevens
Rob Koning ‘Webdesign | Vormgeving | Fotografie | Muziek’ neemt de bescherming van uw persoonsgegevens serieus.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan z.s.m. contact mij op via robkoning.nl@gmail.com.

Bescherming persoonsgegevens
De persoonsgegevens die je mij mailt komen binnen via mijn gmail.com en worden verder

Cookies
Rob Koning – Webdesign | Vormgeving | Fotografie | Muziek gebruikt cookies die uitsluitend bedoeld zijn om ervoor te zorgen dat deze website geoptimaliseerd en goed blijft werken en dat bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen onthouden worden.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.
Via het hostingbedrijf waar onze website op draait worden IP-adressen van de websitebezoekers geregistreerd en het surfgedrag bijgehouden. Bij het bouwen van deze website zijn benodigde plug-ins gebruikt. Ook bij de leveranciers van deze plug-ins worden uw gegevens opgeslagen. Uiteraard zijn ook deze bedrijven verplicht maatregelen te nemen t.a.v. de AVG wet.

1 Cookiebeleid

Mijn website, https://robkoning.nl (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën “cookies” genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?
Een script is een stukje programmeercode dat wordt gebruikt om onze website goed en interactief te laten functioneren. Deze code wordt uitgevoerd op onze server of op je device.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming
Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies.  Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden
Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies & Social Media
7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat

7.2 Analytische cookies
Op deze website gebruiken wij geen analytische cookies.

7.3 Marketing cookies
Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

7.4 Social media knoppen
Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook en Instagram om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook en Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook en Instagram zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

WordPress
Doel: WordPress log in cookie

Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden.
Gebruikte namen: WordPress
Delen: Privacyverklaring

Elementor Page Builder
Doel: Dit cookie wordt gebruikt door Elementor, een WordPress thema. Het is een live pagebuilder die het voor de websitebeheerder makkelijker maakt om een gebruikersvriendelijke website te bouwen

Retentieperiode: 365 dagen

Facebook

Doel: Gepersonaliseerde advertenties

Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Facebook gebruikt cookies om gebruikers te kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namen: fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbp

Instagram
Doel: Gepersonaliseerde advertenties

Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Instagram gebruikt cookies om gebruikers te bereiken met gepersonaliseerde advertenties.
Gebruikte namen: fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbp

Google Fonts
Doel: Gebruik van fonts op onze website

Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Wij gebruiken de Google Fonts API om fonts (lettertypen) te tonen op onze website. De Google Fonts API vraagt uw IP adres op als u onze website bezoekt.
Gebruikte namen: tcb_google_fonts

YouTube
Doel: YouTube Cookie om data te verzamelen van individuele bezoekers.

Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers.

Bewaartermijn
Jouw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Rob Koning ‘Webdesign | Vormgeving | Fotografie | Muziek’.
Jij behoudt echter het recht om op ieder willekeurig moment aan te geven dat al jouw gegevens verwijderd dienen te worden uit mijn gmail-account.

AVG rechten 
Op grond van de Wet op de Privacy (AVG) heb je een aantal rechten die jouw privacy kunnen beschermen. 
Je hebt altijd het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens binnen de administratie van mijn bedrijf.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens sturen naar robkoning.nl@gmail.com. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Om te kunnen controleren of jij diegene bent die het verzoek doet vraag ik je om een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Zorg er dan voor dat je de pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), het ID of paspoort nummer én het BSN nummer zwart maakt. Dit is ter bescherming van je privacy.

Klachten en vragen
Als je meer wilt weten over het bovenstaande of een klacht hebt neem dan z.s.m. contact met mij op. Het kan zijn dat ik iets over het hoofd zie. Ik los dit graag zo snel mogelijk met je op. Stuur dan een email naar robkoning.nl@gmail.com.

Je bent natuurlijk vrij om eventueel (ook) contact op te nemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens ROB KONING – ‘Webdesign | Grafische Vormgeving | Fotografie | Muziek’
W: www.robkoning.nl

E: robkoning.nl@gmail.com

Wijzigingen privacyverklaring 
Er kunnen wijzigingen optreden in deze Privacy verklaring. Op deze website staat altijd de meest recente versie van het privacyreglement.