Nieuws, 12 mei 2021

SLOWLY succesvoller dan ik had verwacht...

Binnen 3 dagen is SLOWLY al de honderd luisteraars gepasseerd op SoundCloud! Maar ook op de buitenlandse streamingsdiensten wordt er flink naar geluisterd. Bizar! Dat had ik nooit verwacht aangezien ik de ‘Facebook Muziek pagina’ met ruim 100 volgers onlangs heb verwijderd!

Als test heb ik dit keer uitsluitend via de ‘promotietool’ van een aparte Facebook Pagina melding gemaakt van de release om eens te kijken wat er dan gebeurt.
Voor de zekerheid heb ik Nederland niet meegenomen in de promotie. Wel heel Europa.

Aangezien dit niet écht een toegankelijke song is komen er toch aardig wat leuke  positieve reacties mijn kant op.
Ik ben mij er ook bewust van dat er heel wat mensen zullen zijn die het ‘bagger’ vinden maar dat maakt me niets uit. Ik gooi alles lekker online wat ik leuk vindt en waar ik enorme lol aan beleef. Laat ‘Opa Koning’ maar schuiven 🙂

Op Soundcloud heb ik een soort ‘rankinglijst’ van alle 24 songs die daar inmiddels op staan. Daar staat SLOWLY dus nu al op nr 12 met 102 luisteraars!

28/07/21 UPDATE:
Inmiddels is SLOWLY al 215 keer beluisterd en staat nu op nr 7 (!)

Check de hele lijst op SOUNDCLOUD.

Privacy Verklaring
Copyright © 2021 R. Koning