Nieuws, 12 mei 2021

SLOWLY - succesvoller dan ik ooit had verwacht.​

Binnen 3 dagen heeft SLOWLY de honderd luisteraars op SoundCloud al gepasseerd! Maar ook de buitenlandse streamingdiensten luisteren veel. Bizar! Dat had ik nooit verwacht aangezien ik onlangs de ‘Facebook Music-pagina’ met meer dan 100 volgers heb verwijderd!

Als test heb ik dit keer alleen de release gemeld via de ‘promotietool’ van een aparte Facebookpagina om te kijken wat er dan gebeurt.
Voor de zekerheid heb ik Nederland niet meegenomen in de actie, alleen een aantal andere landen in Europa.

Aangezien dit niet echt een toegankelijk nummer is, komen er toch aardig wat leuke positieve reacties op mijn pad.
Ik ben me er ook van bewust dat er veel mensen zullen zijn die denken dat het ‘bagger’ is maar dat is geen probleem, iedereen mag er natuurlijk een mening over hebben. Ik gooi gewoon alles wat ik leuk vind online en geniet er zelf enorm van.

Op Soundcloud heb ik een soort ‘ranglijst’ van alle 24 nummers die er nu op staan. SLOWLY staat dus al op nummer 12 met 102 luisteraars!

08/09/22 UPDATE:
SLOWLY is zo’n 290 keer gestreamd en staat nu op nummer 4 (!)

Je kunt de hele lijst bekijken op SOUNDCLOUD.