Nieuws, 25 juli 2022

WEBDESIGNER!

Webdesigner?

Voor wie denkt ‘huh’, wat nu weer?
Nee, ik blijf ook nog steeds actief op het gebied van muziek! Deze MUZIEK website (robkoning.nl) zal echter wel de komende tijd volledig gaan veranderen en zich niet langer meer richten op uitsluitend muziek.

Wat is er dan aan de hand?
Jaren terug heb ik een succesvol bedrijf als webdesigner/vormgever gehad onder de naam ‘ROBKONING.NL – Webdesign & Grafische Vormgeving’. Hierdoor heb ik vele websites mogen ontwikkelen maar ben er uiteindelijk mee gestopt omdat het destijds niet meer te combineren viel met mijn vaste baan.

We zijn nu jaren verder en de ‘webdesigner markt’ is enorm veranderd. Het ‘vraag en aanbod verhaal’ is niet te vergelijken met destijds. Daardoor is het nu naast mijn vaste baan (voorlopig) beter te combineren tot het moment komt dat ik een keuze ga maken.

Na jarenlang websites te hebben gebouwd d.m.v. Adobe’s Dreamweaver ben ik mij inmiddels al langere tijd aan het ontwikkelen op het gebied van het bouwen van WORDPRESS websites. Om mijn horizon verder te verbreden volg ik ook diverse trainingen en opleidingen m.b.t. het ondernemerschap op internet omdat ik nog een aantal ideeën ga uitwerken en vormgeven. De passie én het enthousiasme zijn helemaal terug!

Het zal nog heel even duren maar over enige tijd zal ik mijn nieuwe bedrijf ROB KONING WEBDESIGN gaan registreren bij de KVK.

DOEL: in opdracht WordPress websites ontwikkelen voor startende (en bestaande) kleinschalige ondernemers. Dit kunnen kleine websites zijn of uitgebreidere met de mogelijkheden tot bv een ingebouwde webshop mét een betaalfunctie mogelijkheid. Uiteraard speelt de vindbaarheid (SEO) op Google hier ook een grote rol in.

Privacy Statement
Copyright © 2022 R. Koning